Over Ons

Park Eifel

Park Eifel is een niet al te groot op gezet park. De huizen zijn zo gesitueerd, ze staan op ruime kavels met natuurlijke begroeiing. Iedereen heeft zo zijn privacy. Je wandelt vanuit je bungalow zo het bos in. Ons vakantiepark ligt tegen de uitgestrekte dennenbossen van de Eifel en ligt op een hoogte van 470 mtr. Wij kunnen ook met trots zeggen: ”Alle bungalows zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Het is er prettig toeven het hele jaar door. Als je van rust houdt is dit de ideale plek om ongestoord van je vakantie te genieten.”

Gerolstein

Ons park ligt bij het dorp Hinterhausen, vlakbij Gerolstein. Gerolstein ligt in het hart van de Eifel. Vanaf ons park is het nog geen 4 KM rijden. Hier kun je je boodschappen doen, leuke winkeltjes, terrasjes en restaurantjes bezoeken. Verder staat Gerolstein bekend om zijn bronnen en zuivere lucht.

Beoordelingen van onze gasten

Kom tot rust in een natuur omgeving

De Eifel

De Eifel als vakantiebestemming is een belevenis voor jong en oud. Of je nu van wandelen, fietsen, varen, skiën, musea architectuur natuurparken, voor iedereen is er wel iets. Met je gezin valt hier veel te beleven, kastelen, pretparken, zwembaden of dinopark (met 600 miljoen jaren geschiedenis) bezoeken. Ook met de trein naar Trier (oude Romeinse stad), is een goedkoop alternatief. “Ontspanning en avontuur” zijn de kenmerken voor een vakantie op ons park: Park Eifel. Omdat het niet ver van Nederland ligt ( 3 a 4 uur rijden) is het goed te doen met kinderen. Waarom zou je ver weggaan als je vlakbij op vakantie kunt. Ons park is ook geschikt voor een langweekend of midweek.