Omgeving

Zwemmen

Wanneer je wil zwemmen in de Eifel heb je volop mogelijkheden. In de prachtige natuur van de Eifel zijn vele meren en Maaren (volgelopen vulkaankraters) te vinden waar je uitstekend kan zwemmen. In de Eifel zijn uiteraard ook vele binnenzwembaden (Hallenbad). Hier kun je met minder mooi weer of in de winter prima zwemmen en een dag je vermaken.
Lees meerZwemmen

Mountainbike

De Eifel is een laaggebergte in de Duitse deelstaten Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts. Tot tienduizend jaar geleden was dit gebied nog vulkanisch actief en vandaag de dag stijgt het gebied daardoor nog steeds met 1 tot 2 milllimeter per jaar.
Lees meerMountainbike

Wintersport

Wintersport dicht bij huis, dat kan op 40 minuten rijden vanaf het vakantiepark. Wanneer er sneeuw is gevallen in de Eifel kun je natuurlijk door de hele Eifel ook prachtige winterwandelingen maken. Ook zijn er dan op veel plaatsen mooie langlaufloipes uitgezet. Langlaufen kan dus ook prima! Voor iedereen is de winter in de Eifel dé perfecte plaats om te zijn voor een heerlijke (korte) vakantie of weekendje uit. Actief wintersporten zoals skiën, langlaufen of rodelen maar dus ook mooie winterwandelingen maken, het kan allemaal! Op een kleine 40 minuten afstand vind je bijvoorbeeld Ski Club Daun.
Lees meerWintersport

Wandelen

Heerlijk tot rust komen tijdens een fantastische wandeling in de omgeving van je bungalow. Park Eifel is de ideale uitvalsbasis voor een wandelvakantie. Voor mooie wandelroutes in de Eifel raden wij de volgende website aan: Wandelpaden Eifel
Lees meerWandelen

Beoordelingen van onze gasten

Kom tot rust in een natuur omgeving

De Eifel

De Eifel als vakantiebestemming is een belevenis voor jong en oud. Of je nu van wandelen, fietsen, varen, skiën, musea architectuur natuurparken, voor iedereen is er wel iets. Met je gezin valt hier veel te beleven, kastelen, pretparken, zwembaden of dinopark (met 600 miljoen jaren geschiedenis) bezoeken. Ook met de trein naar Trier (oude Romeinse stad), is een goedkoop alternatief. “Ontspanning en avontuur” zijn de kenmerken voor een vakantie op ons park: Park Eifel. Omdat het niet ver van Nederland ligt ( 3 a 4 uur rijden) is het goed te doen met kinderen. Waarom zou je ver weggaan als je vlakbij op vakantie kunt. Ons park is ook geschikt voor een langweekend of midweek.